POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

  1. Introducere

Protectia datelor este foarte importantă pentru noi. Vă respectăm intimitatea şi viaţa personală. Prin urmare, vă vom informa mai jos despre prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când utilizaţi website-ul și aplicațiile conexe puse la dispozitie de PANOVIA PROD SA. Compania noastră, PANOVIA PROD SA este responsabilă pentru respectarea dispoziţiilor Regulamentului general privind protecţia datelor (cu prescurtarea in limba engleza GDPR). Această politică de protectie a datelor cu caracter personal descrie practicile noastre privind colectarea, utilizarea (procesarea) și transferul datelor comunicate direct firmei noastre, precum și utilizarea datelor cu caracter personal culese de PANOVIA PROD SA din surse publice în scopul invitarii la evenimente, trimiterii de propuneri comerciale si parteneriate. Practicile noastre privind protectia datelor sunt conforme cu legislaţia aplicabilă privind protecţia datelor, dar daca din orice motiv, termenii stabiliti in cadrul acestei Politici nu sunt acceptabili pentru dumneavoastra, aveti posibilitatea sa ne comunicati obiectia dvs. la adresa dpo@panovia.ro

  1. Date cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt toate datele care se referă la dumneavoastra personal. Acestea includ, de exemplu, numele dvs., adresa dvs. de email folosite atunci trimiteți o solicitare sau oricand trimite-ți un mesaj prin formularul de contact.

  1. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal în scopul îmbunătăţirii ofertelor de colaborare pe care vi le propunem care sunt mai relevante pentru dumneavoastră.

Puteţi să revocaţi în orice moment această prelucrare a datelor, cu efect pentru viitor, fără a vă expune motivele. În acest scop puteţi alege din modurile menţionate în declaraţia de confidenţialitate (mai jos).

  1. Durata stocării datelor

Datele dvs. de utilizare, precum şi datele privind comportamentul în privinţa cumpărării vor fi păstrate timp de 5 ani. Cu toate acestea, datele dvs. de bază vor fi păstrate pe durata realizării contractului.

  1. Utilizarea furnizorilor de servicii pentru prelucrarea datelor cu caracter personal/prelucrarea datelor în ţări din afara Spaţiului Economic European

PANOVIA PROD SA nu utilizează pentru furnizarea serviciilor şi procesarea datelor dvs. Furnizori din afara Spaţiului Economic European.

  1. Securitatea datelor

Pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a menține acuratețea datelor și a asigura utilizarea corectă a datelor, implementam masuri de securitate fizică, IT și organizationale rezonabile si adecvate pentru a proteja eficient toate datele cu caracter personal pe care le colectam/stocam/prelucram. Luăm măsuri de securitate tehnice şi organizatorice pentru a vă proteja datele de accesul nedorit într-un mod cât mai amplu posibil. În afară de securizarea mediului de operare, de exemplu, în anumite zone (cont de client, formular de contact pentru site) folosim procedeul de criptare. Informaţiile pe care le furnizaţi vor fi transmise ulterior, în formă criptată, folosind protocolul SSL (Secure Socket Layer) pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a datelor de către terţi. Puteţi identifica acest aspect prin faptul că în bara de stare abrowserului dvs. apare simbolul unui lacăt închis, iar bara de adresă începe cu „https“. Securitatea datelor va fi ajustată în funcţie de stadiul actual al tehnicii.

  1. Drepturile dvs.

7.1 Dreptul la informare

Aveţi dreptul să solicitaţi oricând informaţii de la noi despre datele stocate despre dvs., precum şi despre originea acestora, destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le sunt transmise aceste date şi despre scopul stocării.

7.2 Dreptul de retragere

Dacă v-aţi dat acordul cu privire la utilizarea datelor, îl puteţi retrage în orice moment cu efect pentru viitor (o data ce serviciile contractate au fost finalizate), fără a vă expune motivele. Pentru aceasta este suficient să trimiteţi un email la dpo@panovia.ro

7.3 Dreptul de rectificare

În cazul în care datele dvs. colectate de organizatia noastra sunt incorecte, puteţi să le solicitati corectaţia acestora în orice moment prin contactarea responsabilului de date cu character personal la dpo@panovia.ro

7.4 Dreptul de stergere

Ştergerea datelor dvs. cu caracter personal poate fi efectuată în orice moment, prin intermediul solicitarii prin metodele deja enuntate sau utilizând datele noastre de contact din contractul semnat. De regulă, datele dvs. sunt şterse imediat, dar nu mai târziu de o lună de la aplicarea acestui drept. Dacă ştergerea contravine obligaţiilor de păstrare a datelor stabilite prin lege, contract sau prin reglementări legislative fiscale, respectiv comerciale sau altor motive statutate de lege, în loc de ştergere, se poate efectua numai blocarea datelor dvs. Dacă acesta este cazul contului dvs. de client, veţi primi o notificare de la noi în acest sens. După ştergerea datelor dvs., nu mai este posibilă primirea informaţiilor. Toate datele cu caracter personal care nu mai trebuie stocate din motive legislative vor fi şterse după termenul menţionat anterior. Datele cu caracter personal, cum ar fi datele de bază, care nu trebuie şterse în timpul stocării din motive juridice, vor fi blocate pentru siguranţa dvs.

7.5. Dreptul de portare a datelor (începând din 25.05.2018)

În cazul în care ne solicitaţi datele cu caracter personal puse la dispoziţie, dacă doriţi, vă vom furniza sau comunica dvs. sau unei alte persoane responsabile datele într-un format structurat, comun şi procesabil electronic. Acesta din urmă numai dacă acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic si doar aferent datelor pe care ni le-ati incredintat. Datele obtinute in urma serviciilor prestate nu intra in scopul unui astfel de proces, urmand ca o discutie sa fie abordata separat.

7.6 Dreptul la obiecţie

Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor în scopuri de marketing direct în orice moment şi fără a vă expune motivele. Totuși, datele absolut necesare realizării contractului între compania noastră și dumneavoastră nu intra sub incidența Regulamentului nr. 679/2016 și pot fi prelucrate în continuare.

7.7 Contact (pentru punerea în vigoare a drepturilor persoanelor vizate)

Dacă ne contactaţi prin email la dpo@panovia.ro sau prin poştă (OLTENITA, STR. TINERETULUI, NR. 2, JUD. CALARASI), informaţiile furnizate de dvs. (adresa dvs. de email, numele dvs. şi numărul dvs. de telefon, dacă este cazul) vor fi stocate de noi pentru a vă răspunde la întrebări, respectiv pentru a vă satisface solicitarea. Ştergem datele care apar în acest context după ce spaţiul de stocare nu mai este necesar sau limităm procesarea dacă există obligaţii de păstrare stipulate de lege.

  1. Dreptul de a depune plângere

În caz de plângeri, vă rugăm să contactaţi Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro. În plus, aveţi dreptul să depuneţi o plângere la o autoritate de supraveghere, cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, dacă sunteţi de părere că vi s-au încălcat drepturile privind protecţia datelor.

  1. Ce sunt cookies?

Majoritatea website-urilor stochează cantităţi mici de informaţii despre activitatea dumneavoastră pe acel website. Aceste informaţii apar sub forma unui fişier text, cunoscut drept cookies. Acesta este stocat pe computerul dumneavoastră personal.

Pentru a vă oferi cea mai bună experienţă, website-ul nostru funcţionează optim având cookies activate. Acestea ne permit să vă recunoaştem în momentul în care vă reîntoarceţi pe site, să indentificăm şi să rezolvăm erorile – oferindu-vă o experienţă mai personală, într-un timp foarte scurt. Datele suplimentare sunt stocate numai cu acordul dumneavoastră, ca de exemplu momentul în care oferiţi informaţii printr-o cerere de ofertă.  Cookies nu pot dăuna computerului dumneavoastră şi selecţionăm cu atenţie toţi furnizorii care pot seta cookies în scopuri de marketing.

9.1 Tipuri de cookies folosite pe acest website: 

Categoria 1: Cookies absolut necesare

Aceste cookies sunt esenţiale pentru a vă permite navigarea pe website şi folosirea funcţiilor sale, cum ar fi accesarea zonelor securizate. Fără aceste cookies, serviciile pe care le-aţi solicitat, cum ar fi o broşură, nu pot fi accesate.

Acest website foloseşte cookies absolut necesare care afectează pagini ca solicitarea unei Broşuri sau formularele de contact. Informaţiile se şterg automat la finalul fiecărei sesiuni.

Categoria 2: Cookies de performanţă

Aceste cookies colectează informaţii referitoare la modul în care utilizatorii folosesc o pagină de internet, de exemplu ce pagini sunt vizitate mai des şi dacă primesc mesaje de eroare. Aceste cookies nu stochează informaţii care pot duce la indentificarea unui vizitator. Toate informaţiile colectate de aceste cookies sunt agregate, rămânând aşadar anonime. Acestea sunt folosite pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea website-ului.

Cookies de tipul 2 folosit pe website:

Google.com

Categoria 3: Cookies funcţionale

Aceste cookies permit website-ului să memoreze alegerile pe care le faceţi (cum ar fi numele de utilizator, limba sau regiunea) şi vă pot oferi caracteristici personalizate. De exemplu, o pagină web vă poate oferi informaţii meteorologice locale sau ştiri despre trafic, stocând printr-un cookies regiunea în care vă aflaţi în prezent.

Aceste cookies pot fi folosite şi pentru a stoca schimbările pe care le-aţi efectuat la mărimea textului, font-uri şi alte zone din website pe care le puteţi personaliza. Acestea pot fi folosite, de asemenea, pentru a vă furniza serviciile solicitate, cum ar fi urmărirea unui videoclip. Informaţiile colectate de aceste cookies pot fi anonime şi nu pot depista activitatea dumneavoastra pe alte website-uri.

În mod particular, acest website foloseşte cookies în formulare precum Găseşte un partener, pentru a reţine informaţiile introduse pentru ca în momentul în care nagivaţi spre un alt formular, cum ar fi “Solicită o broşură”, detaliile introduse să fie transferate. Aceste informaţii sunt şterse automat la sfârşitul unei sesiuni.

Categoria 4: Cookies pentru publicitate   

Aceste cookies sunt folosite pentru a furniza reclame relevante pentru dumneavoastră. Sunt folosite şi pentru a limita frecvenţa cu care vizualizaţi reclama, dar şi pentru a măsura eficienţa campaniei. Acestea sunt plasate de obicei de către agenţiile de publicitate cu permisiunea operatorului website-ului. Acestea memorează faptul că aţi vizitat un website, iar această informaţie este partajată cu alte organizaţii, cum ar fi agenţiile de publicitate. În mod frecvent cookies publicitare vor fi corelate cu funcţionalitatea site-ului, fiind furnizate de alte organizaţii.

Următoarele cookies de tipul 4 sunt folosite în acest website:

Facebook.com

google.com

9.2 Dezactivare cookies

Dumneavoastră puteţi decide dacăsetările personale pentru cookies pot fi controlate şi schimbate din setările browser-ului.   

Selectaţi mai jos browser-ul de internet folosit pentru informaţii despre modificarea setărilor de cookies:

Chrome

Firefox

Internet Explorer

Opera

Safari

Dacă dezactivaţi cookies, este posibil ca unele caracteristici ale website-ului să se dezactiveze. Chiar şi cu toate cookies dezactivate, o cantitate foarte mică de informaţii va continua să fie preluată din browser-ul dumneavoastră de internet. Aceste informaţii sunt necesare pentru funcţionarea de bază a website-ului nostru.

  1. Întrebări despre protecţia datelor

Întrebările legate de toate procesările de date pot fi adresate oricând la: PANOVIA PROD SA Adresa: OLTENITA, STR. TINERETULUI, NR. 2, JUD. CALARASI

Responsabil cu Protecţia Datelor

Email: dpo@panovia.ro