versiune   RO/ ENG
Vizitati-ne:  
DESPRE  Panovia
 

Poezie în patiserie este motto-ul nostru și înseamnă, înainte de toate, creativitate și ingeniozitate, iar ajutorul venit din partea noastră vă va surprinde întotdeauna în mod placut.

În contextul actual, schimbarea obiceiurilor de consum ale amatorilor de patiserie și impulsul imprimat de comerțul modern, au facut ca cererea de produse de patiserie să crească, metodele tradiționale de fabricație nemaiputănd asigura cantitățile necesare.

În fabrica Panovia însă, am reușit să punem aluatul patiserilor la masa înaltei tehnologii și să cream astfel produse autentice, cu care nu doar să răspundem nevoilor clienților noștri, ci chiar să le și anticipăm.

Din 2004, Panovia produce și distribuie o gamă bine structurată de produse congelate, adresându-se segmentelor de retail și profesional (HORECA). Venim cu o gamă de produse facute cu dragoste, produse pentru care avem soluția ideală ca toți să se bucure de ele așa cum pot fi mai bune – calde!

Maeștri patiseri, tehnologi și brutari cu experiență combină tradiția cu tehnologia modernă pentru a realiza produse savuroase de patiserie, vienoserie și brutărie.


Echipa noastră de specialiști înalt calificați pune accentul în primul rând pe responsabilitate, profesionalism, pasiune și inovație. Controlează atent și permanent procesele de fabricație, de la achiziția materiilor prime până la malaxarea ingredientelor și obținerea produselor finite de cea mai buna calitate – baghete, chifle, foietaje, pateuri și ștrudele cu umpluturi din cele mai fine și gustoase.

Gusta-le!
Lasa-te purtat de pasiunea pe care o poarta cu ele!

 

 

CARIERE

Dacă ești interesat de un loc de muncă la Panovia, aplică acum.

DE CE CONGELATE?

Când vrei să oferi clienților tăi produse proaspete, ia în considerare produsele congelate și AVANTAJELE acestora față de cele tradiționale:

- ECONOMISEȘTI BANI - vei cumpăra numai produsele de care ai nevoie, în cantitățile de care ai nevoie, gestionând eficient stocurile. Numarul personalului calificat scade.
- CÂȘTIGI TIMP - coacerea durează câteva minute, eliminând timpii necesari pentru parcurgerea fiecarei etape de preparare.
- CÂȘTIGI SPAȚIU - produsele congelate ocupă un spațiu redus de depozitare și nu vei mai fi nevoit să aloci zone speciale dedicate diferitelor
ingrediente necesare preparării produselor.
- DISPUI DE DIVERSITATE - gândește-te la varietatea pe care o vei putea prezenta în meniul tău! (nu-ți dorești clienți plictisiți de același meniu, nu?) Nu-i așa că acum sună apetisant?

CERTIFICARI

Prin respectarea procedurilor stricte de igiena și monitorizarea atentă a proceselor de fabricație, am implementat:

ISO 9001:2008 (TUV Thuringen, certif No. 15 100 74383)
ISO 22000:2005 (TUV Thuringen, certif No. 15 154 10058)
FSSC 22000 (TUV Thuringen, certif No. 15 160 13015)

RESPONSABILITATEA SOCIALA

Este una dintre preocupările noastre permanente și avem întotdeauna în vedere o dezvoltare durabilă atunci când ne fundamentăm deciziile companiei. Având peste 80 de angajați, firma noastră asigură locuri de munca pentru locuitorii din Oltenita și localitățile limitrofe. Ingredientele folosite în fabrica Panovia sunt, în majoritatea lor, produse în România, susținând astfel producătorii autohtoni.