„Punem calitatea ingredientelor la același nivel cu pasiunea pentru patiserie.”
PASIUNE PENTRU

PATISERIE

În patiserie, preparatele sunt mai delicioase atunci când pasiunea pentru ele pune calitatea ingredientelor din care sunt confecționate pe primul loc.

Astfel, începând cu anul 2004, datorită pasiunii pentru patiserie am reușit să punem aluatul patiserilor la masa înaltei tehnologii și am dezvoltat un business de success: prepararea și distribuirea unei game diversificate de produse congelate dedicate exclusiv pieței din România. Gusturile preferate de români sunt inspirația noastră.

Ne adresăm atât segmentelor de retail, cât și Horeca, cu o sortimentație realizată în proporție de 90% din ingrediente preluate de la producători români.

Investim constant în tehnologia de fabricație și în echipa Panovia, pentru a oferi gusturile apreciate local la o calitate excepțională și pornind de la preferințele românilor, ne diversificăm constant gama cu noi produse îndrăgite de aceștia.

Pentru că avem încredere în „ce este al nostru”, susținem patiseria cu amprentă locală și ne dorim ca Panovia, prin tot ce reprezintă ea astăzi, să fie pe gustul românilor.

STANDARDELE NOASTRE

De 13 ani, implicăm cele mai noi tendințe și tehnologii europene în îmbunătățirea gamei.

Prin investițiile realizate ridicăm produsele preferate local la un nivel internațional de calitate și dimensiunea companiei la talia unui producător demn de toată aprecierea românilor.

Am accesat tehnologii moderne în domeniul patiseriei congelate, am investit peste 3 mil. euro în creșterea capacității de producție, am crescut numărul de angajați de la 20 la 120, am diversificat canalele de distribuție și am adus produsele noastre în toate rețelele de magazine cu reprezentare națională, acțiuni care au crescut constant cifra de afaceri.

Astăzi, echipa Panovia e formată din specialiști în industria alimentară care înțeleg piața locală și asigură coordonarea perfectă a proceselor de producție. Echipa de vânzări are experiență în relația cu retail-ul modern, buni cunoscători ai specificului pieței produselor de patiserie congelată. Calitatea produselor este aliniată la normele internaționale, prin implementarea și respectarea unor proceduri stricte de igienă.

Misiunea Panovia este aceea de a oferi consumatorilor produse de patiserie adaptate așteptărilor lor, utilizând ingrediente românești și tehnologii moderne.

Un partener de încredere, cu un grad înalt de flexibilitate și disponibilitate şi o echipă profesionistă, care nu doar răspunde nevoilor clienţilor, ci le şi anticipează, prin cercetarea constantă a tendinţelor pieţei.

Credem cu tărie în calitatea și gustul desăvârșit al produselor și al ingredientelor românești. De aceea, susținem tradiția și promovăm gusturile și producătorii locali.

Cu o echipă de specialiști înalt calificați și cu investiții constante în inovație și în dezvoltarea produselor și a tehnologiilor de fabricație, avem mereu resursele necesare pentru diversificarea constantă a sortimentației și posibilitatea de a oferi calitate la nivel internațional.

Controlăm atent și permanent procesele de fabricație, de la achiziția materiilor prime până la malaxarea ingredientelor și obținerea produselor finite de cea mai bună calitate, pe gustul consumatorilor români.

Inovație: investim în dezvoltarea produselor și a tehnologiilor de fabricație şi folosim tendinţele europene, moderne, pentru a îmbunătăţi constant reţetele şi produsele.
Flexibilitate: diversificăm sortimentația şi dezvoltăm constant produse şi umpluturi, în funcție de gusturile preferate de români.
Profesionalism: suntem o echipă de specialişti înalt calificaţi, cu experienţă, care pune accentul în primul rând pe responsabilitate, pasiune și inovație.
Autenticitate: folosim ingrediente româneşti şi susţinem producătorii locali, oferind astfel o gamă variată de produse realizate în funcţie de preferinţele consumatorilor din România.
Panovia este o familie: înțelegem nevoile angajaților noștri și îi susținem în dezvoltarea lor personală și profesională.


CLIENTII NOSTRI


Calitatea este cea care ne recomandă, iar seriozitatea este cea care menține solide parteneriatele noastre cu lideri de piață precum Metro, Cora, Lidle, Penny Market, Auchan, Carrefour.


© Copyright 2024. Toate drepturile rezervate.

Realizat și Administrat de IntelliSynaptics Software Development